Trimite e-mail | Printeaza
Economie
19.10.2017

Primele rezultate a World Food Moscow - 20 de t. de mere autohtone au plecat spre Belgia

În perioada 11-14 septembrie, cincisprezece companii din domeniul agroalimentar au participat în cadrul expoziţiei World Food Moscow.

Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate, chiar în acestă săptămână 20 de tone de mere moldoveneşti au plecat spre pieţele din Belgia, mai mult, se planifică săptămâna viitoare o următoare livrare de aproape 40 de tone.

Contractul de parteneriat dintre producătorii autohtoni şi distribuitorii din Belgia a fost semnat chiar în timpul expoziţiei, la care moldovenii au participat cu susţinerea United States Agency for International Development (USAID), High Value Agriculture Activity (HVAA) si Organizația de Atragere a Investițiilor Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).

Calitatea merelor moldovenești a depășit așteptările cumpărătorului. Aceste rezultate au fost obţinute datorită respectării cerinţelor GLOBALG.A.P. de către producătorul local, cu asistența USAID şi HVAA.

Aducem sincere felicitări producătorului local, este un început bun cu şase mari de dezvoltare, succese și și noi aspirații pe viitor.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus