/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/FOTO/ Saci cu încălțăminte și 200 kg de salam fără acte de proveniență, confiscate la vamă

19 octombrie 2017, ora 09:54

Astfel, conform datelor acumulate, pe direcția localităților Cotiujeni-Briceni angajații Poliției de Frontieră au realizat mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii transportului ilegal de bunuri la frontieră. În rezultat, către ora 12.30, a fost oprit în trafic un Audi 100, la volanul căruia se afla un cetățean moldovean de 24 de ani, domiciliat în sat. Medveja, r-nul Briceni. După legitimarea conducătorului auto, polițiștii de frontieră au supus verificărilor mijlocul de transport. Urmare, în salon și portbagaj au fost depistate 20 de cutii, pline cu salam în asortiment, și șapte saci cu încălțăminte. Pentru bunurile transportate, tânărul nu a putut prezenta acte de însoțire sau de proveniență.

Întreaga cantitate de parizer ucrainesc și încălțăminte, din cercetările primare valorificată la 30 mii de lei, a fost reținută, iar persoana va fi cercetată contravențional. Conform art.265 CC al RM, șoferul riscă o amendă de la 60 la 90 de unităţi convenţionale.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram