/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Plahotniuc nu vrea funcția de Premier. Scenariu posibil: Filip - la Primărie, Plahotniuc - la Guvern?

missing
18 octombrie 2017, ora 17:36

„Câteva instituții de presă au vehiculat, ieri, în spațiul public, informații false privind posibila înlocuire din funcție a prim-ministrului. Nu există nicio intenție de schimbare a acestuia și nicio intenție a liderului PDM de a ocupa această funcție”, se menționează în comunicat.

Chiar și așa, democratul Sergiu Sîrbu nu exclude posibilitatea ca Vlad Plahotniuc să preia următorul mandat de premier.

Cine va fi noul prim-ministru după 2018, cred că este prematur acum să vorbim. Să fim sănătoși, să ajungem”, a declarat Sergiu Sîrbu, secretar fracțiunii PDM.

Ieri, liderul PL, Mihai Ghimpu, a scris pe o rețea de socializare că decizia Curții Constituționale de a-l declara pe Igor Dodon în imposibilitate temporară de a-și îndeplini atribuțiile vine să confirme că „Republica Moldova va avea un alt prim-ministru, pe nume Vlad Plahotniuc”. Mihai Ghimpu a spus asta și anterior. El spunea că Pavel Filip ar urma să fie propulsat în fotoliul de primar de Chișinău, iar în locul lui, la Guvern să fie învestit liderul democraților. Pavel Filip a negat atunci existența unui astfel de plan-ipoteză.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram