/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Percheziții de amploare la Penitenciarul nr.17 din Rezina. Doi deținuți au fost bătuți pentru că au opus rezistență și nesupunere

missing
18 octombrie 2017, ora 18:19

În cadrul perchezițiilor 2 deținuți au manifestat rezistență și nesupunere la cerinţele legale ale personalului sistemului penitenciar, față de care s-a aplicat forța fizică. Cazurile de aplicare a forței fizice la etapa actuală sunt în proces de documentare, conform legislației în vigoare, fiind informate Oficiul Avocatului Poporului și organele procuraturii.

Astfel, în rezultatul verificărilor de specialitate, oamenii legii au ridicat din diverse ascunzişuri improvizate: 9 telefoane mobile și accesorii pentru acestea, 30 de litri de băutură alcoolică „basamac”, 300 litri de „bragă”, 70 de kg de materie primă pentru prepararea vinului, 87 litri de vin, 24 seturi cărți de jucat, 4 kg de drojdii, 1 set de fise cazino și 2 aparate pentru tatuaj.

În prezent se efectuează măsuri în vederea stabilirii circumstanțelor pătrunderii obiectelor interzise în interiorul penitenciarului, precum și identificării persoanelor potențial implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram