Trimite e-mail | Printeaza
Economie
17.10.2017

Republica Moldova prezentă la expoziția „MSV 2017 International Engineering Fair”, Brno, Republica Cehă

Pentru al 3-lea an consecutiv companiile autohtone din industria constructoare de mașini sunt prezente la cea mai mare expoziție industrială din Europa Centrală, care sa desfășurat în perioada 9 – 13 octombrie curent în orașul Brno, Republica Cehă.

Târgul Internațional de Inginerie (MSV) este cel mai important târg industrial din Europa Centrală, cu o participare anuală de peste 1500 de expozanți și 75000 de vizitatori din 59 de țări din întreaga lume. Mai mult de o treime din expozanți sunt din străinătate. Toate cele nouă sectoare cheie ale industriei inginerești sunt foarte bine reprezentate. Produsele și componentele fabricate de către companiile autohtone participante au fost expuse publicului larg.

Participarea în cadrul acestei expoziții a fost posibilă cu susținerea financiară a Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovarea Exportului din Moldova (MIEPO), Cooperarea Germana (GIZ) și a Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID si Guvernul Suediei.

Participarea la edițiile precedente au generat un șir de contacte relevante, contracte de peste 1 milion Euro, vizite de studiu întreprinse în Republica Moldova și peste hotare.

Participarea în cadrul Expozției MSV 2017 reprezintă o platformă unică de a interacționa cu mediul de afaceri din Europa Centrală și nu doar, dar și de a prezenta oportunitățile de sourcing și investiții în Republica Moldova.

Profilul vizitatorilor este foarte puternic, în conformitate cu importanța târgului. 70% dintre vizitatorii sunt persoane cu factori de decizie și reali cumpărători, o treime dintre aceștia ocupînd roluri de conducere. Este unul dintre cele mai cunoscute și bine-publicate târguri comerciale din țară, atragând peste 400 de jurnaliști acreditați. MSV este un brand stabilit cu o tradiție îndelungată.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus