/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Meci de infarct în Seria „A”. Atacantul Mauro Icardi face istorie pentru echipa Inter Milano

16 octombrie 2017, ora 18:46

Mauro Icardi a fost eroul weekend-ului și al echipei la care evoluează, „Inter Milan”. Argentinianul a decis soarta derby-ului echipelor din Milan, marcând toate cele trei goluri și contribuind decisiv la victoria echipei sale împotriva lui AC Milan cu 3-2.

Argentinianul a deschis scorul după o centrare perfectă a lui Candreva, în minutul 28. AC Milan a reușit să restabilească egalitatea în repriza secundă prin Suso, în minutul 56, după o îmbulzeală în careu. Icardi a reușit să facă din nou diferența, după un voleu exemplar în minutul 63.

Milan a reușit încă o revenire spectaculoasă în minutul 81, prin Bonaventura. Dar nu a fost să fie. La finalul partidei, Ricardo Rodriguez a faultat în careu, iar același Icardi a marcat de la punctul cu var, stabilind scorul final de 3-2 pentru Inter. Acesta a sărbătorit het-trick-ul marcat în stilul lui Messi, demonstrând tricoul spectatorilor.

Inter a urcat pe poziția a 2-ua în clasament după opt etape disputate, cu 22 de puncte la activ și cu două mai puține decât lidera Napoli. De cealaltă parte, Milan a coborât pe poziția a 10-cea cu 12 puncte. Tot în seria A, echipa moldoveanului Artur Ioniță, Cagliari, a cedat în fața echipei Genoa, cu 2-3. Conaționalul nostru s-a aflat în teren 76 de minute, după care a fost schimbat cu Marco Sau. După 8 etape disputate, Cagliari ocupă poziția a 13-cea în Seria A, cu 6 puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram