Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 17 octombrie, o zi însorită de marți

people-born-in-autumn
Foto: Indulgd

Săptămâna aceasta a început cu mult soare și bună dispoziție. Pentru a o continua productiv, echipa #diez îți propune o serie de evenimente, la care ți-ai putea reîncărca beteriile cu energie și voie bună.

# CiNEMA ÎN AER LiBER: Blue Gold: World Water Wars

Fotografia postată de Apartamentul Deschis / Flat Space.

Războaiele viitorului vor fi luptate pentru resursele de apă, aceasta fiind mult mai semnificativă decât petrolul astăzi, căci sursa supraviețuirii umane intră pe piața mondială și pe arena politică. Gigantii corporatiști, investitorii privați și guvernele corupte se străduiesc să controleze diminuarea aprovizionării, provocând proteste, procese și mișcări de revoluție din partea cetățenilor care se luptă pentru dreptul de a supraviețui. Proiecție va avea loc la Apartamentul Deschis începând cu ora 20:00. Detalii despre eveniment găsești aici. 

# Floarea Albastră

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

Spectacol realizat după versurile și corespondența poeților clasici Mihai Eminescu și Veronica Micle. Versiune scenică și regie: Ludmila Burlaca. În distribuție: Mihai Eminescu – Iurie Gologan; Veronica Micle – Daniela Burlaca. Informații adiționale găsiți pe pagina de facebook a evenimentului. 

# Dezbatere publică despre anonimizarea hotărârilor judecătorești

Fotografia postată de CPR Moldova - Centrul de Politici și Reforme.

Dat fiind faptul că justiția din Republica Moldova nu se bucură de încrederea cetățenilor și nu este percepută drept una calitativă și eficientă, limitarea instrumentelor de acces și control din partea cetățenilor asupra actului justiției creează riscul micșorării și mai mult a acestei încrederi. Evenimentul va avea loc la Propaganda Café începând cu ora 19:00. Detalii adiționale găsiți pe facebook.

# Seminar informativ – Suport în Inițierea Afacerilor

Fotografia postată de Universitatea de Studii Europene din Moldova - USEM.

Universitatea de Studii Europene din Moldova împreună cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Organzează Seminarul informativ – „Suport în ințierea afacerilor”. Evenimentul va avea loc la 17 octombrie 2017, începând cu ora 11:00. Scopul seminarului este crearea competențelor de întreprinzător tinerilor și Identificarea potențialului pentru mediul de afaceri autohton. Informații adiționale găsiți pe facebook. 

# Maratonul utilizatorilor

Fotografia postată de Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu.

Marți, 17 octombrie 2017, începând cu ora 10:00, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” din Chișinău organizează Maratonul utilizatorilor, în cadrul căruia se vor întruni utilizatori din filialele Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” și suburbiile municipiului Chișinău, precum și din bibliotecile publice raionale: Criuleni, Ialoveni, Dubăsari, Orhei, Strășeni, Hâncești, Nisporeni. Informații accesați pe pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente