/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Hramul Capitalei printre gunoaie. Câte deșeuri au lăsat în urmă chișinăuieni după sărbătoare

missing
16 octombrie 2017, ora 16:34

Potrivit lui Nistor Grozavu, pentru organizarea sărbătorii primăria a alocat peste 800 de mii de lei, restul cheltuielilor, adică peste 80 la sută fiind asigurate de sponsorilor. În total s-au cheltuit un milion 200 de mii de lei.

Au fost instalate peste 80 de containere, în afară de cele care sunt instalate în centrul Chișinăului. Numai din centru s-au transportat 1300 de m2 de gunoi, adică au fost transportate peste 22 de rute de gunoi”, a declarat Tudor Maniv, șeful adjunct de la Î.M. Regia Autosalubritate.

Cei de la Regia Autosalubtitate au lucrat în regim de noapte pentru a curăți străzile. Chișinăuienii au petrecut hamul sâmbăta trecută. Pentru organizarea evenimentului primăria capitalei a cheltuit peste 800 de mii de lei, o parte din bani au fost dați pentru pentru partea artistică a sărbătorii și onorariul interpreților, iar restul pentru cazarea celor 14 delegații de peste hotare. Focurile de artificii a fost sponsorizate de un producător autohton de băuturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram