/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ S-a apucat de jafuri la 17 ani. Minor din Telenești a fost reținut pentru un şir de jafuri pe străzile în Chișinău

16 octombrie 2017, ora 09:48

Potrivit informaţiilor prezentate, polițiștii au stabilit că, bănuitul sustrăgea lănțișoarele din aur în mod deschis de la gâtul victimelor apoi fugea într-o direcție necunoscută.

Ulterior, bijuteriile sustrase erau vândute la lombarduri. Conform acestei scheme, individul ar fi adus pagube materiale celor patru victime în sumă de peste 18.000 lei.

Bunurile sustrase, urmează a fi ridicate şi returnate victimelor.

Deasemeni minorul mai este implicat în alte doua cazuri similare în sectoarele Botanica şi Râşcani din capitală.

În cadrul audierilor bănuitul şi-ar fi recunoscut acţiunile criminale, fiind cercetat în stare de libertate pentru jaf. Pentru asemenea infracţiuni, legislaţia în vigoare prevede pedeapsa cu privare de libertate pentru un termen de până la 7 ani.

Totodată, poliţiştii urmează să verifice şi legalitatea achiziţionării bijuteriilor de către lombardurile unde au fost predate bunurile sustrase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram