13:39:48 25.04.2024
Stiri

„Nu mi-aş fi imaginat asta niciodată!” După zvonurile despărţirii şi împăcării cu Pique, Shakira face PERSONAL DEZVĂLUIREA NEAŞTEPTATĂ. Ştirea face acum încojurul presei din toată lumea

Monden 15.10.2017 20:37 Vizualizări2749 Autor: Ziarul National
„Nu mi-aş fi imaginat asta niciodată!” După zvonurile despărţirii şi împăcării cu Pique, Shakira face PERSONAL DEZVĂLUIREA NEAŞTEPTATĂ. Ştirea face acum încojurul presei din toată lumea


Nu şi-a închipuit că va fi iubita unui fotbalist. „Niciodată!”, spune Shakira într-un intercviu acirdat Canale 5, în care a vorbit despre relaţia cu Gerard Pique. Câtăreaţa spune că nu are în plan căsătoria.

„Gerard mi-a schimbat viaţa în ăştia 6 ani de când suntem împreună. Înainte să-l întâlnesc ziceam: Eu cu un fotbalist? Niciodată! Nu mi-aş fi imaginat că voi fi iubita unui jucător de fotbal. A fost o pedeapsă dulce a destinului. Eu şi Pique ne completăm. Ne asemănăm în multe aspecte. Suntem născuţi în aceeaşi zi şi suntem foarte pasionali, trăim totul la maximum. Să zicem totuşi că el e mai liniştit, iar eu un pic mai dramatică", a spus cântăreaţa.

Shakira a mai spus că ea şi fotbalistul Barcelonei nu au în plan foarte curând căsătoria: „Eu simt că deja formăm o familie, e ca şi cum am fi căsătoriţi. Cred că devotamentul unuia faţă de celălalt pe care ni l-am demonstrat de când suntem împreună, faptul ca am creat o familie, e ceva foarte intens, avem o relaţie solidă. Nu cred că e nevoie de nişte acte, de o petrecere şi o ceremonie pentru a fi fericit şi a te simţi în familie. Nu spun nu unei căsătorii, dar nu e o prioritate pentru noi” a mai spus ea.

Săptămâna trecută, după zvonurile privind despărţirea iminentă a cuplului Shakira şi Gerard Pique, agentul cântăreţei a făcut un anunţ neaşteptat.

„Relaţia dintre Shakira şi Pique e la fel de puternică. Totul este la fel ca înainte, nimic nu s-a schimbat. A vrut ca toată lumea să ştie asta şi să înţeleagă că ultimele materiale apărute în presă sunt doar zvonuri nefondate ale unor oameni care vor să îi facă rău lui Gerard", a explicat agentul cântăreţei din Columbia pentru HOLA magazine.

În ultimele săptămâni, în presa spaniolă, au apărut tot mai multe informaţii potrivit cărora cei doi s-ar fi despărţit.

Gerard Pique şi-ar fi cumpărat o casă în Barcelona, unde locuieşte singur, scrie La Republica.pe.

Motivul despărţirii ar fi implicarea prea mare a Shakirei în promovarea noului ei album şi pregătirea pentru turneul ”El Dorado World Tour”.

Un alt semn al despărţirii ar fi faptul că după ultimul gol marcat, Pique a ridicat doar trei degete în aer în loc de patru, cum obişnuia să facă de obicei. Acesta ridica patru degete, câte două la fiecare mână, simbolul acestui gest fiind faptul că atât el, cât şi Shakira, sunt născuţi pe 2 februarie, dar la diferenţă de 10 ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md