/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cer senin și temperaturi de până la +25 de grade. Cum va fi vremea în următoarele șapte zile

missing
15 octombrie 2017, ora 18:54

Luni, Marți și Miercuri vom avea temperaturi de +18..+23 în nordul țării, care se vor ridica în sudul țării până la maxima +25. În timpul nopții vom avea temperaturi de +8 la Nord, +14 în Centru și +15 la Sud. Ne vom bucura de soare căci zilele se anunță a fi cu un cer predominant senin. De asemenea, sinopticienii anunță că presiunea atmosferică va fi ridicată.

Joi și vineri temperatura se încălzește ușor maximele zilei ajung până la +20 în Nordul țării și +25 în Sud, iar în timpul nopții termometrele vor arăta +8 …+12. Cerul va fi predominant senin.

Sâmbătă și duminică observăm o ușoară scădere a temperaturii cu maxime de +18 în regiunea de Nord a țării, iar în timpul nopții mercurul în termometre va arăta +10 ..+12. Vor fi zile cu cer senin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram