/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Tragedia din Coasta de Fildeș. Cine sunt cei patru moldoveni, membri ai echipajului, care au decedat

missing
15 octombrie 2017, ora 17:02

În momentul producerii accidentului, pe aeroportului din Abidjan erau condiții meteo complicate, cauzate de o furtună puternică. Nava s-a prăbușit neajungând la pista de aterizare, aflată la o distanță de 500 de metri.

Comandatul echipajului a fost Evgheni Litovka cu 23.666 de ore de zbor, dintre care 13.033 de ore le avea pe nava AN – 26 cu care a efectuat ultimul zbor.

Pilotul secund a fost Alexandru Șikanov cu 2.180 de ore de zbor, dintre care 2.000 pe AN – 26.

Alți doi moldoveni care au decedat sunt inginerul Pavel Besidin și conaționalul Melniciuc.

Încă doi moldoveni au fost spitalizați, iar acum viața lor este în afara oricărui pericol.

O echipă de experți din Republica Moldova va pleca de urgență în Republica Côte d`Ivoire (Coasta de Fildeș) pentru a participa în calitate de observatori la investigarea cauzelor accidentului aeronautic produs pe 14 octombrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram