/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Banca de Haine: Diaconia anunță suspendarea colectării de bunuri la boxa din sectorul Botanica

15 octombrie 2017, ora 09:04

Diaconia anunță că colectarea va fi reluată după identificarea unei soluţii de ordin logistic. În continuare, doritorii pit dona bunuri la următoarele locaţii din Chişinău: bd. Moscova, 10/1; str. Onisifor Ghibu 7/2; str. Ion Dumeniuc 12;str. Miorita 11.

Prin intermediul acestui program, donaţiile aduse în punctele de colectare ajung la oamenii nevoiaşi din întreaga ţară. Astfel, organizatorii campaniei vine cu rugămintea ca cei care observă defecţiuni sau vandalizări ale boxelor să le comunice la numărul de tel: 067 712 300

Menţionăm că Banca de Haine este primul program de colectare publică de bunuri. Scopul programului este de a promova solidaritatea și a ajuta oamenii nevoiaşi prin oferirea unor donații sistematice de bunuri noi sau utilizate.

Pe parcursul primului an de activitate, prin intermediul celor cini boxe amplasate în Chișinău, au fost colectate peste 56 de tone de haine, au fost aprovizionate constant 17 garderobe sociale, au fost oferite haine pentru beneficiarii organizațiilor partenere reușind astfel să ajutăm peste 3000 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram