Remiză plictisitoare în meciul dintre Liverpool și Manchester United. Salah și Lukaku au ratat unicele șanse să marcheze

collage

Primul meci a etapei a 8-a din Campionatul Angliei s-a încheiat cu  egalitate de 0-0. A fost un meci în care s-au întâlnit Liverpool și Manchester United, două echipe favorite la câștigarea lui Premier League.

Liverpool a făcut un egal pe teren propriu cu una din favoritele campionatului Manchester United. Cea mai periculoasă fază pe care a organizat-o băieții lui Klopp a fost în minutul 34, când mijlocașul lui Liverpool Salah nu a reușit să țintească mingea în poartă de la o distanță de 8 metri. Iar puțin mai târiuz, atacantul lui Man. United a ratat posibilitatea să înscrie în singurul moment din întregul meci, belgianul a lovit balonul în direcția în care se afla portarul gazdă, mingea fiind respinsă din afara careului.
În a doua repriză, Liverpool incita spiretele, însă nu a reușit să treacă de defensiva Diavolilor Roșii. Este important de menționat că Liverpool a jucat mai bine și mai organizat decât Manchester United, asta arată și statistica meciului.

4

E al patrulea meci la rând în campionatul Angliei când Liverpool și Manchester United încheie la egal.

Mai jos puteți vedea clasamentul din Campionatul Angliei.

Снимок

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente