/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

ULTIMA ORĂ! O echipă de investigație din Moldova va participa la stabilirea cauzei prăbușirii avionului din Coasta de Fildeș

14 octombrie 2017, ora 17:55

„Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a fost informată de către autoritățile din Cote de Ivory despre producerea unui accident aeronautic în apropierea aeroportului din Abidjan la data de 14 octombrie 2017. Aeronava care aparține companiei Valan International Air Cargo, transporta încărcătură în baza unui contract cu armata franceză”, se menționează într-un comunicat al ACC.

AAC a Republicii Moldova este în contact permanent cu conducerea instituțiilor responsabile din Cote de Ivory – Autoritatea Aeronautică Civilă și Biroul de Investigare a Accidentelor, pentru identificarea componenței echipajului și a victimilor, precum și pentru a obține ultimele informații despre circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit informației preliminare, la momentul producerii accidentului, în Abidjan erau condiții meteo complicate, cauzate de o furtună puternică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram