14:39:19 23.04.2024
Stiri

TESTUL care îţi arată latura ta ascunsă

Știri 13.10.2017 18:03 Vizualizări1711 Autor: Ziarul National


TESTUL care îţi arată latura ta ascunsă Sursa: divahair.ro

Fiecare persoană are o latură ascunsă, pe care nu o afişează şi despre care mulţi nu ştiu. Aceasta poate fi dezvăluită plecând de la... bolile mintale, un subiect care stârneşte foarte multe controverse. Astfel, conform psihologilor, noi putem observa și cele mai neplăcute aspecte la propria personalitate, dar nu le conștientizăm, adesea.

Articolul îţi pune la dispoziţie un test, pe care să îl faci dacă vrei să afli mai multe despre tine, lucruri la care nu te-ai fi aşteptat. El reprezintă o modalitate perfectă prin care te poţi cunoaşte mai bine. Pur și simplu alege imaginea care reflectă o boală mentală și care te sperie cel mai tare!

FĂ ŞI TU TESTUL CARE ÎŢI ARATĂ LATURA TA ASCUNSĂ!

Alege dintre imaginile de mai jos pe cea care îţi place cel mai puţin!

IATĂ CE ÎNSEAMNĂ ALEGEREA PE CARE AI FĂCUT-O!

1. Tulburare de personalitate

Pare că eşti o persoană calmă şi rezonabilă, dar eşti foarte încăpăţânat. Dacă există un lucru pe care nu vrei să îl faci, nu o vei spune cu voce tare. Dimpotrivă, îţi vei așeza singur multe obstacole în cale pentru a scăpa de responsabilităţi. Îţi place să depui presiune psihologică asupra oamenilor, iar sinele tău încearcă să îţi reprime nevoia de a domina.

2. Epilepsie

Oamenii te percep ca fiind o persoană bună şi fermecătoare. Eşti maleabil şi nu te fereşti de responsabilităţi. Ai reuşit să îţi controlezi pe deplin furia acum mult timp, dar nu arăţi nimănui acest lucru. Subconștientul tău încearcă să formeze o nouă personalitate care să preia toate trăsăturile negative. Fii atent!

3. Catatonie

Eşti o persoană foarte timidă şi nu îţi plac schimbările. Ai propriile reguli după care te ghidezi în viaţă şi pe care nu vrei să le încalci. Motivul poate sta ascuns undeva în copilăria ta, atunci când a trebuit să îţi ţii sub control hiperactivitatea mentală, pentru a te putea menţine în contact cu realitatea. În interiorul tău încă te temi că ai putea să îţi pierzi controlul.

3. Schizofrenie

Te-ai obişnuit să îţi ascunzi indiferenţa faţă de ceilalţi. Reuşeşti să maschezi faptul că te simţi singur, tocmai de aceea relaţiile tale par puţin superficiale şi crezi că e mai bine pentru tine să trăiești izolat. Este esenţial să fii mai sociabil, ca să eviţi să te laşi copleşit de gândurile rele.

5. Agorafobie

Pari a fi o persoană foarte timidă. Cu toate acestea, stabilitatea ta psihologică depinde de opinia pe care o au cei din jur despre tine. De multe ori te simţi nemulţumit de ceea ce se întâmplă în viaţa ta, dar preferi să îți păstrezi sentimentele pentru tine. Comportamentul tău introvertit ascunde frica interioară şi anxietatea.

6. Sindromul Asperger

Ai trei personalităţi care trăiesc în interiorul tău - un actor, un singuratic şi o persoană învinsă. Poţi fi foarte deschis şi lipsit de griji, dar apoi vei dori să te ascunzi de oameni şi să îţi găseşti sufletul pereche. Percepi lumea într-un mod diferit, de aceea alegi să fii mai închis şi să afişezi o răceală faţă de oameni.

7. Depresie

Oamenii te văd ca fiind o persoană optimistă, sociabilă şi grijulie. Cu toate acestea, atunci când eşti singur acasă, te simţi trist şi apatic şi nu îţi camuflezi durerea ce te macină pe interior. Ai găsit o cale de a te ascunde de propriile gânduri şi încerci să rezolvi problemele altora, aşa cum ar face un psihiatru, uitând complet de ale tale.

8. Tulburare disociativă de identitate

Încă din copilărie ai încercat să îţi identifici sexualitatea, aşa că ai foarte mare grijă de tine şi de aspectul tău. Ştii exact cum ar trebui să arate o femeie şi cum ar trebui să arate un bărbat. Orice abatere de la imaginea pe care ţi-ai construit-o înseamnă respingere şi resentimente.

9. Tulburare bipolară

Ai reuşit să îţi construieşti imaginea de persoană logică, ce are totul sub control. Ești însă cuprins de anumite emoţii, pe care îţi este greu să le ascunzi şi să le ţii în frâu. Eviţi locurile zgomotoase, care nu se potrivesc cu principiile tale de viaţă. Treci foarte uşor de la o dispoziţie la alta, iar acest lucru îţi afectează activităţile din viaţa de zi cu zi.

10. Sindromul Cotard

i-ai creat o închisoare proprie, din care încerci să scapi. Persoana care suferă de acest sindrom consideră că nu există, că sângele nu curge prin vene, că nu are organe în corp. În ceea ce te privește pe tine, ajungi să ignori în mod intenționat fericirea de care te-ai putea bucura în viaţă.



















Sursa: divahair.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md