Usatîi: Unii cu Băsescu, alții cu Putin. Puterea de la Chișinău nu place nimănui

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cetățenii Republicii Moldova apreciază lideri politici ai altor state, detestând puterea de la Chișinău, susține primarul de Bălți Renato Usatîi.

El a comentat astfel atenția sporită de care s-a bucurat fostul președinte al României, Traian Băsescu, în cadrul vizitei pe care a efectuat-o recent în Republica Moldova.

„Ex-preşedintele României a încercat să arate mai galant, mai inteligent şi mai cosmopolit decât reprezentanţii guvernării moldoveneşti din ultimii aproape zece ani luaţi laolaltă. Şi i-a reuşit asta. Guvernanţii din Moldova au făcut totul pentru ca ratingurile de încredere în ţara noastră să fie conduse de lideri străini”, a comentat Usatîi.

El a spus că astfel cetățenii Republicii Moldova se simt mai apropiați de România sau Federația Rusă, din cauza corupției clasei politice de la Chișinău.

„Unora le place Putin, întâlnirile cu care este unica resursă de publicitate pentru Dodon, altora – Băsescu, fostul preşedinte al României. Autorităţile Moldovei nu plac nimănui. Încă un indiciu al colapsului iminent al statalităţii”, a scris Usatîi pe Facebook.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...