/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Un pacient a căzut de la etajul șase a spitalului. Pervazul geamului de la WC are doar 70 de centimetri

missing
13 octombrie 2017, ora 17:01

Cadavrul bărbatului de 70 de ani a fost găsit în această dimineață de paznicul instituției. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei ne-a comunicat că oamenii legii au fost alertați aproximativ la ora 6 dimineață. La fața locului a venit și medicul legist.

„Medicul legist a examinat cadavrul bărbatului care nu avea urme de moarte violentă nu a fost depistată pe suprafața corpului. Totodată au fost făcute cercetări la blocul sanitar și s-a stabilit că în acel moment geamul era deschis, iar pervazul are o înălțime de 70 cm”, susține Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Dacă atunci când au loc festivități cu ocazia dării în exploatare a unor secții renovate administrația spitalului este bine dispusă și cooperantă cu presa, astăzi șefii acesteia nu au fost deloc receptivi. Directorul spitalului, cu înălțimea pervazului de numai 70 de centimetri la geamul de la WC, ne-a spus că acest caz tragic nu ține de competența sa.

„Eu nu am cunoștințe, eu nu pot să vă spun. Eu pot să știu că este un pacient de 70 de ani care la ora 5 mi se pare, la ora asta am fost informat. Deci el a căzut în gol”, spune directorul spitalului, Dumitru Crudu.

Puțini știu ce s-a întâmplat, iar responsabilii de relațiile cu presa din instituție în genere spun că nu știu nimic despre acest caz, deoarece au ajuns la muncă după ora 8.00. În schimb, aceștia ne-au interzis să intrăm în secția unde era internat bărbatul.

„Începem ziua de lucru de la 8-9 și, respectiv, nu am reușit. De la 9 mă tot sună presa și suntem așa, fără nici o informație concretă. Eu când am venit la lucru erau polițiștii și nu dădeau voie să intre nimeni”.

Cadavrul bărbatului urmează a fi supus expertizei medico-legale. Pacientul a fost internat la 2 octombrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram