Cele mai „ghinioniste” recomandări pentru vineri, 13 octombrie

evenimente1
Foto: Ben White

Chiar dacă mâine e vineri 13, noi am selectat niște evenimente care nu au nimic comun cu această dată misterioasă. Concerte, traininguri, filme și Stand Up. Vă dorim o zi fermecată și fără ghinioane.

# Good People Party

Veți viziona un  film cu mâncare gustoasă și băuturi calde ca să uitați de toate grijile vieții cotidiene. După film vor fi organizate jocuri interactive. Va fi vesel și distractiv. Vino la ora 18:00, la Gogonat Cafe/Donut Gogonat de pe strada Mihail Kogălniceanu 62.

# Concert simfonic

În program:
J. Sibelius – Poemul simfonic „Finlandia” op. 26
J. Sibelius – Concertul pentru vioară și orchestră
L. van Beethoven – Simfonia nr. 7 în La major
Solistă – Nao Mizukoshi (Japonia)
Orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lnchevici”, ora 18:00. Detalii despre concert aici.

# Открытый Микрофон в Brainstorm

Microfonul liber este un eveniment unde fiecare din voi își va putea încerca abilitățile în Stand Up. Esti începător ori un profesionist, ОМ – este locul în care îți vei putea etala glumele și să arăți tot ce poți unui public prietenos. Aici nu există cenzură. Tot despre ce vrei să vorbești este doar la discreția ta, nimeni nu îți va redacta textul înainte de a te urca pe scenă. Cei mai buni stand up-eri vor fi selectați pentru participarea la un concert de Stand Up. Intrarea costă 30 de lei (băutura intră în acest preț). Veniți la ora 19:00, pe strada Pușkin 52. Pentru a te înregistra sună la  0791 03 917. Detalii suplimentare le găsiți aici.

# Lansarea JURIDICE.md

Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova va găzdui vineri, 13 octombrie, începând cu ora 10:00, festivitatea de lansare a platformei online JURIDICE.md.
JURIDICE.md este un proiect lansat de Societatea de Științe Juridice (România), Vlad Bercu, Iulian Pașatii, Maxim Macovei, Dan Nicoară și Vasile Soltan. Nu se percepe taxă de participare. Numărul de locuri este limitat. Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul.
Detalii suplimentare și înscrieri: Vlad Bercu, [email protected] / [email protected], +37379950617. Detalii despre moderatori și despre eveniment aici.

# Trafic în stil American

Quad

Trafic în stil American e povestea incredibil de adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una din cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA. Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell și alții. Detalii despre film aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente