/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO. FOTO/ Alertă falsă cu bombă la Anenii Noi. A amenințat că va arunca în aer Castelul „Mimi”

missing
10 octombrie 2017, ora 19:01

Apelul a fost efectuat de un bărbat necunoscut, la ora 10.10 minute. Imediat, la fața locului s-a deplasat un grup operativ a Inspectoratului de Poliție Anenii Noi și un grup de geniști din Chișinău, pentru a verifica teritoriul castelului. De dimineață, la Castelul Mimi se desfășura un congres de frumusețe. Participanții au fost anunțați despre alerta cu bombă, pentru a nu intra în panică.

„Ne-au informat că teritoriul ar fi minat. Urmează să verifice și deja vom vedea, în rest e totul bine”.

„Nu am intrat în panică, acum mergem la masă, este totul ok.”

„Am ținut totul sub control să nu fie panică, să nu se agite nimeni.”

Directoarea vinăriei susține că cel care a alertat politia a recurs la o gluma de prost gust și speră să fie pedepsit. „Vor depista cine e persoana și sper să primească pedeapsa cuvenită. Un monument de arhitectură trebuie admirat și nu amenințat, o glumă amară. Noi în loc să primim turiști, primim geniști, ceea ce nu este o normalitate”, susține Cristina Frolov, directoarea Castel Mimi.

Din cauza alertei cu bomba, un grup de copii de la un liceu din capitală, care venise să viziteze „Castelul Mimi”, a fost nevoit să aștepte până când geniștii au efectuat verificările.

Așteptăm de vreo 15 minute. Ni s-a transmis că în trei patru minute intrăm.”

După mai multe ore de verificări, geniștii nu au depistat nici un obiect explozibil. Oamenii legii urmează să identifice persoana care a efectuat apelul telefonic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram