Volkswagen începe să vândă mașini pe internet

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Volkswagen va reduce rețeaua de dealeri din Europa și va începe să vândă mașini pe internet pentru a reduce costurile după scandalul Dieselgate.

Grupul Volkswagen caută noi soluții pentru reducerea costurilor, ca urmare a faptului că trebuie să plătească circa 30 de miliarde de euro pentru scandalul Dieselgate. Una dintre ultimele măsuri vizează rețeaua sa de 3.000 de dealeri din Europa.
Potrivit directorului de vânzări Juergen Stackmann, constructorul german intenționează să îmbunătățească eficiența rețelei de distribuție cu circa 10%.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, Volkswagen este pregătit să reducă rețeaua de dealeri, însă până în prezent oficialii nu au luat o decizie cu privire la numărul de unități închise sau la zonele geografice care vor fi afectate.

Totuși, Volkswagen va înlocui unitățile clasice prin lansarea vânzărilor online de mașini, mai ales că acest canal capătă o importanță din ce în ce mai mare în rândul clienților. Prin urmare, este posibil ca rețeaua de dealeri să fie micșorată în țările în care comerțul online este puternic dezvoltat, adică cele din Europa de Vest.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...