/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Fiul Angelicăi Frolov, invitat la Optmart SRL. A povestit despre cum a crescut și a fost educat într-un cuplu de femei

missing
09 octombrie 2017, ora 21:06

Fiul activistei LGBT, Alexandru Frolov, a fost crescut și educat de un cuplu de femei de la vârsta de 11 ani. Băiatul a explicat cum este să trăiască într-o familie în care a fost educat de lesbiene.

Au fost vreo câteva ori cazuri când erau reacții mai negative, când unii din colegii mei s-au distanțat de mine, dar a trecut timp și i-a trecut. Cel mai mult, am reacții pozitive.
– Și acum trebuie să fie întrebarea nr2. Ție îți plac fetele sau bărbații?
– Sunt heterosexual,” a declarat băiatul.

„- Povestește-ne cum e să crești într-o familie compusă din două femei? Dintre care, a doua femeie nu este bunica, dar iubita mamei?”, a întrebat Diana Guja.

Eu nu înțelegeam ce se întâmplă, cine e fata care este cu mama. Până am avut o discuție cu prietena mamei. Eu am înțeles că mama mea este lesbiană, că așa nu devii, așa te naști,” i-a răspunsul tânărul.

– Dar pe tine nu te bănuiesc că ești homosexual? Nu știu, mă bănuiește cineva?
– El este de mult timp într-o relație cu o fată pe care o cunosc toți prietenii, acolo nu este loc pentru suspiciuni”, a menționat Angelica Frolov.

– Când vorbește lumea ceva homofob, tu cum te simți?
– Încerc să ignor, dar cred că undeva adânc poate să mă atingă puțin, să răscolească”, a adăugat băiatul.

Alexandru este un bărbat cu o energie masculină bine echilibrată. Întrebat dacă simte uneori necesitatea comunicării cu un bărbat autoritatar, Alexandru spune că are mulți prieteni cu care își poate împărtăși trăirile, dar, nu în ultimul rând discută cu mama sa.

Emisiune integrală poate fi urmărită AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram