Circulaţia transportului public de Hramul oraşului Chişinău. Pe ce străzi va fi suspendat traficul rutier

trafic-restrictionat-in-chisinau-soferii-sunt-indemnati-sa-evite-mai-multe-strazi
Foto: BreakingNews.md

Primăria municipiului Chişinău informează că în ziua de 14 octombrie 2017, când se marchează Hramul oraşului Chişinău, va suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Ismail – Mihai Viteazul, în legătură cu organizarea pe bulevardul central al capitalei a manifestărilor cultural-artistice consacrate sărbătorii.

În context, în perioada de referinţă, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente, după cum urmează.

# Troleibuze:

Rutele nr. 1, nr. 4, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 – se stabilește circulația în ambele sensuri pe str. București;

Ruta nr. 30 – de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit spre Aeroport;

Rutele nr. 7, nr. 10 şi nr. 24 – itinerarul rutelor se scurtează până la Circ;

Rutele nr. 25 şi nr. 29 – itinerarul rutelor se scurtează până la Parcul „Alunelul”;

# Autobuze:

Rutele nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 și nr. 122 – itinerarul rutei se stabilește în ambele sensuri pe str. București.

Ruta nr. 5:

Tur – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, str. Vasile Alecsandri, str. 31 August 1989, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Retur – bd. Dacia, str. București, str. Eminescu, str. Alexandru cel Bun, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26:

Tur – de pe bd. Renașterii Naționale pe str. Albișoara, str. M. Viteazul, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. M. Viteazul, str. Albișoara, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele nr. 18, nr. 33 şi nr. 44 – itinerarul rutelor se modifică după cum urmează – de pe str. Tighina pe str. 31 August, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente