/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Candidații nu au trecut testul la poligraf. S-a anunțat concurs repetat pentru șefia Autorității Naționale de Integritate

missing
09 octombrie 2017, ora 18:24

Pentru șefia ANI concurau doi candidați: Teodor Cârnaț, membru al Consiliului Superior al Magistraturii și Victor Strătilă, actualul vice-președinte interimar al ANI.

Menționăm că cei doi candidați au susținut până acum un test în scris și proba interviului, dar pentru că nu a au trecut de poligraf, au fost excluși din concurs. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței din 9 octombrie.

„Potrivit prevederii stipulate în punctul 62 al Regulamentului privind modul de organizare și desfășurare a concursului pentru suplinirea funcțiilor de președinte și vicepreședinte ai Autorității Naționale de Integritate – „După desfășurarea testului la poligraf, în termen de 1 zi, poligrafologul informează Consiliul despre rezultatul acestuia, însoțit de explicațiile relevante. Conform art.11 alin.(11) și (12) al Legii 132/2016, doar candidații care au susținut proba la poligraf, sunt incluși în procedura de validare a concursului pentru funcția respectivă.””, se arată în comunicatul instituției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram