Are 26 de ani şi 50 de mii de lei în buzunar! Axenia Bulat din Chişinău a fost expeditoarea primului mesaj norocos din cadrul marii extrageri. Şi cum zvonurile circulă repede, vestea a ajuns rapid şi la cei din anturajul câştigătoarei. 

După ce şi-a adunat gândurile, iar bătăile inimii i-au revenit la normal, Axenia, contabilă de meserie, a pus la punct un plan de cheltuieli bine structurat pentru ca generosul premiu să-i amintească în fiecare zi că norocul este de partea celor care sunt curajoşi şi insistenţi. 

Economista Rodica Gabură este mamă a trei copii: două fete şi un băiat. A continuat să transmită mesaje fiind aproape sigură că norocul celor trei neapărat va fi materializat într-un final sub forma celor 50 de mii de lei. Şi nici nu putea fi altfel, recunoaşte ea. Ori de câte ori şi-a pus norocul la încercare, de fiecare dată a avut doar de câştigat.

Cu un pic de noroc şi o investiţie modică, familia economistei din Hânceşti se va bucura de noi lucruri trebuincioase în casă, dar şi de o vacanţă memorabilă, la fel ca emoţiile pe care i le-a generat participarea la "Priveşti şi câştigi". 

Cele două câştigătoare a câte 50 de mii de lei au completat lista a 48 de telespectatori fideli care şi-au revendicat premiile în cadrul sezonului 4 „Priveşti şi câştigi”. Cel mai generos concurs de fidelitate a împărţit din 4 mai până pe 18 iunie 560 de mii de lei în toate colţurile ţării.