17:09:56 29.03.2024
Stiri

Adevărul despre FEMEIA care se comportă ca și cum nu i-ar păsa de nimeni și de nimic

Știri 07.10.2017 19:11 Vizualizări1626 Autor: Ziarul National
Adevărul despre FEMEIA care se comportă ca și cum nu i-ar păsa de nimeni și de nimic sursa: eva.ro


Poate ți s-a întâmplat să cunoști o femeie care se poartă ca și cum nu i-ar păsa de nimeni și de nimic. Oare așa să fie într-adevăr? Care este adevărul despre femeia impasibilă?

Care este primul gând care îți vine în minte atunci când întâlnești o femeie care pare impasibilă și se comportă ca și cum nu i-ar păsa de nimic? Că se consideră superioară, că este îngâmfată, că este insensibilă sau multe alte păreri despre un om pe care l-ai perceput într-un anumit fel.

Dar, lasă-mă să-ți spun un secret. Ei îi pasă. Îi pasă chiar foarte mult, mai mult decât și-ar dori ea. Însă, nu vrea să arate că-i pasă pentru că astfel ar deveni vulnerabilă. Iar acest lucru o înspăimântă mai mult decât orice altceva de pe lumea asta. O sperie îngrozitor de mult gândul că la un moment dat doar ei îi va mai păsa, că va fi din nou singură.

De aceea, preferă să se comporte ca și cum nu i-ar păsa de nimeni și de nimic. Nu îți arată niciodată sentimentele. Pare o femeie dificilă, incapabilă să iubească. Pare că are multe secrete, deoarece niciodată nu spune ceea ce simte. Mereu ajungi să te întrebi dacă te place cu adevărat.

Adevărata problemă cu femeia care se comportă ca și cum nu i-ar păsa de nimic este tocmai faptul că ea se simte foarte bine pe cont propriu. Are propria ei viață și știe să-și poarte de grijă. Este atât de obișnuită să trăiască singură, încât nu se poate abține să simtă aceste lucruri chiar și atunci când are pe cineva.

Este foarte greu să-și deschidă inima pentru că a suferit foarte mult

Astfel că preferă să nu mai aibă încredere în nimeni și să nu trăiască intens dragostea, tocmai de teamă că va fi din nou rănită. Știe cum este să iubească cu toată inima, dar cunoaște și suferința pentru că a căzut de sus și nimeni nu i-a fost alături. Știe foarte bine cum este să fii într-o relație în care doar unul își dă silința și celuilalt nu-i pasă.

Îi este bine singură și nimic din ceea ce i-ai spune nu va schimba acest lucru. Poți să-i repeți la nesfârșit că o iubești și că ai nevoie de ea. Nu te va crede.

Îți va spune de nenumărate ori că nu-i pasă, însă trebuie să știi că-i pasă al naibii de mult de tot ce are legătură cu tine. Ea apreciază prezența ta, opiniile tale, își dorește să fie mai deschisă, mai caldă, dar ea nu este așa.

Rareori vei putea să o vezi cu adevărat cine este ea, iar momentele acestea vor fi magice. Doar cu răbdare ajungi la inima ei. Dar niciodată să nu crezi că ei nu-i pasă de tine pentru că o femeie care se comportă ca și cum nu-i pasă de nimeni și de nimic, îi va păsa mereu. Chiar și multă vreme după ce tu ai dispărut din peisaj.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md