/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Accident cu cinci răniți lângă Ratuș. Un Volkswagen s-a ciocnit cu un tractor ce transporta mere

missing
06 octombrie 2017, ora 21:52

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că șoferul Volkswagen-ului, un tânăr de 24 de ani, ce conducea din direcția Chișinău – Orhei, a tamponat în spate un tractor de model MTZ-82 care tractă o remorcă fără de iluminare.

La fața locului s-a deplasat și două ambulanțe. Patru pasageri din Volkswagen și șoferul au fost transportate la Spitalul de Urgență din Chișinău cu diferite traumatisme. Starea victimelor încă nu se cunoaște.

Șoferul tractorului, un bărbat de 36 de ani din localitate Miclești, raionul Criuleni, a fost testat cu aparatul de alcoolemie Draiger, rezultatul fiind de 0.0. mg/l.

În zonă se circulă cu dificultate. La faţa locului au intervenit oamenii legii. Toate circumstanţele producerii accidentului se stabilesc. 

Foto: Facebook / Ion Dorogoi

Foto: Facebook / Ion Dorogoi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram