Bayern Munchen are un nou antrenor: Nu a mai antrenat de 4 ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bayern München şi Jupp Heynckes au ajuns la un acord, iar antrenorul de 72 de ani a semnat un contract până pe 30 iunie 2018.

Heynckes îşi va începe activitatea de luni. Peter Hermann, de la Fortuna Düsseldorf, şi Hermann Gerland, care ocupa postul de director sportiv în cadrul clubului, vor fi principalii colaboratori.

„Îi suntem recunoscători lui Jupp Heynckes că a acceptat oferta. Este persoana ideală pentru a antrena echipa în acest moment”, a spus Karl-Heinz Rummenigge, CEO al FC Bayern.

 „Nu aş fi acceptat să mai antrenez o altă echipă, dar Bayern e un club prea drag. Împreună cu staff-ul meu vom face totul pentru a readuce performanţa. E o mare provocare pentru mine”, a spus Heynckes.

Jupp Heynckes a reuşit ultima performanţă majoră din istoria grupării bavareze, în 2013, când a câştigat „tripla” campionat, Cupa Germaniei, Liga Campionilor. După acest succes, tehnicianul german s-a retras din activitate, fiind înlocuit de Pep Guardiola.

Heynckes a condus de trei ori pe Bayern în cariera sa, între 1987 şi 1991, în 2009 o scurtă perioadă, şi între 2011 şi 2013. În palmaresul germanului figurează trei titluri naţionale cu Bayern şi două trofee ale Ligii Campionilor, primul fiind reuşit la conducerea tehnică a formaţiei Real Madrid, în 1998.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...