Real Madrid nu mai e dependentă de tripleta BBC

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid nu mai este dependentă de tripleta BBC, precum în urmă cu două sezoane. Jurnaliştii de la Marca au calculat numărul de goluri marcate de Cristiano Ronaldo, Bale şi Benzema împreună în primele 12 meciuri jucate de madrileni în ultimele stagiuni şi au ajuns la o concluzie-surpriză.

În acest sezon, BBC-ul a înscris doar nouă dintre cele 26 de goluri ale lui Real (cinci Ronaldo, trei Bale şi unul Benzema), un procentaj al reuşitelor de numai 34,6 %.

Comparativ, în urmă cu două sezoane, portughezul, galezul şi francezul au marcat 77,7 %dintre golurile madrilenilor din primele 12 meciuri ale sezonului 2015-2016 şi 76,1 % dintre reuşitele „galacticilor” din stagiunea 2014-2015.

Contribuţia celor trei a început să scadă din sezonul trecut încoace. În primele 12 meciuri, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale şi Karim Benzema au contribuit la 32,3 % dintre goluri, mai puţin chiar şi decât în startul actualei stagiuni.

PROCENTAJELE GOLURILOR CELOR TREI ÎN PRIMELE 12 MECIURI, DIN 2013 ÎNCOACE

Cristiano Ronaldo a fost suspendat însă cinci meciuri în acest sezon după eliminarea din Supercupa Spaniei cu Barcelona şi nu a înscris încă în trei partide de campionat.

În actuala stagiune, Marco Asensio a punctat de patru ori pentru Real Madrid, Isco în trei rânduri, Casemiro şi Ceballos au marcat câte două goluri, iar Sergio Ramos, Borja Mayoral, Toni Kroos şi Lucas Vazquez câte un gol (două au fost autogoluri).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...