/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Veaceslav Gojan, printre finaliști. Sportivul țintește al 15-lea titlu de campion național

missing
05 octombrie 2017, ora 17:03

Sportivul de 34 de ani s-a calificat în finala categoriei de greutate de până la 56 de kg, după ce l-a învins în penultimul act pe Iulian Ivanov din Hâncești. Gojan îl va întâlni pentru a doua oară în finală pe Veaceslav Plotnic, care în 2015 a cedat în fața adversarului său mult mai experimentat. Anul trecut, Plotnic a concurat la 64 kg, fiind învins în finala de Dmitrii Galagot.

Cea mai imprevizibilă este categoria de până la 60 kg, în care Dorin Bucșă și Mihail Cvasiuc au șanse egale de a câștiga medalia de aur. Finalele vor avea loc vineri, 6 octombrie, începând cu ora 15:00, la Sala Polivalentă din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram