Maia Sandu îl acuză pe Andrian Candu că a venit în politică pentru a se îmbogăți: Din 2010 averea v-a crescut de 6 ori

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, îl acuză pe speakerul Andrian Candu că a venit în politică pentru a se îmbogăți, iar acum partidul din care face parte – Partidul Democrat – schimbă sistemul electoral pentru a se menține la putere.

În cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune Moldova 1, Sandu l-a acuzat pe Candu că odată cu venirea în politică, din anul 2010, acesta și-a mărit averea de 6 ori.

,,Averea d-voastră a crescut de 6 ori. Ați venit în politică cu 2 milioane de lei, iar acum aveți 13 milioane de lei. Și eu vreau schimbarea clasei politice, pentru a schimba persoane ca d-voastră, care vin în politică cu scopul de a se îmbogăți”, a declarat Sandu.

Aceasta a opinat că ,,din cauza unor persoane ca d-voastră țara este în mocirlă”, iar PD este partidul care a crescut ca pe drojdii, de la 3%, iar sistemul electoral mixt va permite democraților ,,să fure voturile cetățenilor”.

De partea cealaltă, Andrian Candu a declarat că a venit în politică cu bani și a acuzat-o pe Sandu că nu i-a analizat corect declarația de avere. ,,Eu am venit în politică deja cu o avere. Contează cum faci această avere și câte impozite achiți la stat”, a spus Candu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...