Recomandări #diez pentru 5 octombrie. Unde să mergi într-o zi de toamnă cu mult soare

13669108_1063046150446080_8926912798350960056_n

Mâine e cald, soarele îți va mângâia firele părului, obrajii triști, buzele uscate, iar echipa #diez îți va umple ziua cu evenimente productive și de divertisment. Așa că, pe 5 octombrie, pregătește-te și fii gata să afli multe lucruri utile.

#Depăşirea blocajelor şi stabilirea echilibrului emoţional

Asociației „Sui Generis”  invită toți doritorii la un training gratuit cu genericul „Depăşirea blocajelor şi stabilirea echilibrului emoţional” susținut de profesionalul Ştefan Popov. Seminarul va începe la ora  18:00 în incinta Bibliotecii Municipale B. P. Hasdeu, bd. Ștefan cel Mare 148. Detalii despre eveniment aici.

#Lecție Gratuită de Engleză

Mâine, între orele 16:30 – 17:30 ești binevenit  la o lecție gratuită de engleză în cadrul căreia vei afla nivelul tău de cunoaștere a limbii engleze. Va fi o lecție interactivă, bazată pe dezvoltarea abilităților de comunicare, înțelegere și dezvoltare a vocabularului. Vei vedea care sunt metodele noastre de predare și vei afla mai multe despre cursurile noastre. Vino pe adresa Str. Mitropolitul G. Bănulescu-Bodoni, 4, et. 2 ori sună la 060 102 146. Mai multe detalii vezi aici.

#Silvia Saca la Clubul Impresii din viașă și cărți

O Doamnă fericită, om de omenie, spirit tânăr și-un dar cu talente, optimistă, sociabilă și calmă, molipsește cu buna dispoziție și radiază toleranța cu blândețe… Veniți să-i cunoașteți istoria zbuciumata cu bucurii și cele triste!
Să gustați și plăcintele de-ale gospodinei! Dar în dar la lume și pentru… Este Silvia Saca! Întâlnirea va avea loc Clubul „Impresii din viață și cărți”, între orele 14:00 – 16:00. Mai multe detalii despre eveniment le puteți găsi aici.

# Vânătorul de recompense 2049

Clasicul film al lui Ridley Scott, Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), a devenit un film cult, având ca temă esenţa umanităţii – urmărind relaţia dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, şi au ajuns să-i discrimineze şi să-i vâneze. La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii. Patria Cinema te invită la o premieră excepțională la ora 11:40 la Patria MULTIPLEX.  Pentru mai multe detalii intră aici.

#Expoziție de pictură, grafică și sculptură „Profesori şi artişti”

Expoziţie de pictură, grafică și sculptură „Profesori şi artişti prin vocaţie” dedicată Zilei Internaționale a Profesorului. Biblioteca Națională a Republicii Moldova, vă invită joi, la ora 14.00, în Sala de Arte și Hărți a Bibliotecii Naționale, bl. 2, la vernisajul expoziţiei de pictură, grafică și sculptură „Profesori şi artişti prin vocaţie” dedicată Zilei Internaționale a Profesorului. La eveniment vor participa profesori plasticieni de la Liceul Teoretic „Ioan Cuza”, Liceul Teoretic „Ginta Latină”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion şi Doina Aldea-Teodorovici”. Expoziţia poate fi vizitată până pe data de 20 octombrie 2017. Accesează pagina evenimentului pentru detalii.

#Învață să te înregistrezi singur la Green Card II

La început de octombrie se deschide sezonul de înregistrare pentru loteria „GREEN CARD”. Și pentru că intermediarii se folosesc de această ocazie și cer sute sau chiar mii de dolari pentru „a te ajuta” să obții GREEN CARD-ul, noi venim cu un seminar gratuit în care îți arătăm și te informăm cum să completezi singur formularul de participare la loterie.
Aici ți se va oferi informație oficială și sfaturi practice despre cum să te înregistrezi corect la Diversity Immigration Visa Program (Green Card).  Tot ce trebuie să faci, e să suni la: 0 606 696 36 sau să completezi acest formular – https://goo.gl/yZ7fCP.
Intrarea liberă. Înregistrează-te din timp, pentru că sunt disponibile 20 de locuri, iar ele se duc exact ca pâinea caldă. Ești așteptat pe str. Columna 106, etajul 2, la ora 18:30. Detalii suplimentare aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente