Descoperă traseul expediției muzicii clasice „La La Play – Prutul de Jos” din această toamnă

cover_event_general-01

Proiectul „La La Play – Prutul de Jos” este o expediție națională de muzică clasică, la care vor participa 15 muzicieni care vor parcurge drumul până la Sudul Moldovei. Această expediția va fi realizată prima dată prin colectarea de fonduri cu ajutorul unei platforme de crowdfunding. Mai jos găsești detalii despre concertele incluse în agenda expediției și suportul pe care-l poți oferi artiștilor.

După prima expediție națională de muzică clasică din această vară proiectul „La La Play” revine cu o forțe noi, în cadrul căreia orchestra va prezenta 3 concerte în 3 localități în regiunea Prutului de Jos. Proiectul este organizat de către platforma de crowdfunding Guvern24 și Moldovan National Youth Orchestra, susținut de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Primăria or. Cahul, Primăria s. Colibași și Primăria s. Slobozia Mare.

#La La Play Cahul

cover_event_cahul-01

Expediția va lua start în Capitala de Sud a Moldovei, unde începând cu ora 17:00, va răsuna muzică clasică în scuarul Universității de Stat „Bogdan P. Hașdeu” promovând educația și cultura.

Intrare Liberă!

În caz de ploaie concertul va avea loc în casa de cultură.
Mia multe detalii găsiți AICI!

#La La Play Colibași

cover_eventcolibasi[Recovered]-01-01

A doua zi de expediția urmează să fie susținută în s.Colibași, unde până acum nu s-a mai auzit concert de muzică clasică în sec.XX! Acest eveniment va aduce o împrospătare muzicală pentru oamenii din acestă locație.

Intrare Liberă!

Mai multe detalii găsiți AICI!

#La La Play Slobozia Mare

cover_event_slobozia mare [Recovered]-01

Finala expediției va fi inaugurată cu un concert la Palatul Culturii din Slobozia Mare, în care se așteaptă peste 700 spectatori.

Intrare Liberă!

Mai multe detalii găsiți AICI!

Acest proiect va fi realizat diferit de celelalte concerte organizate anterior. Organizatorii proiectului și-au propus să organizeze aceste concerte prin crowdfunding (finanțare colectivă). Din acest motiv, ei contează pe suportul financiar al fiecărei persoane care simpatizează acest proiect. O parte considerabilă din fondurile necesare este deja acoperită datorită suportului acordat de Ambasada S.U.A. Totuși, încă mai este nevoie de 1.500 euro pentru a realiza evenimentul.

Mai multe detalii găsiți pe pagina proiectului: http://bit.ly/2g7p5bl

Taguri: #La La Play
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente