/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Asasini minori agresivi. Ucigașii minorei din Strășeni, Cristinei Parhomenco, au înjurat și atacat un jurnalist

missing
04 octombrie 2017, ora 14:47

Fiind aduşi în sala de şedinţe a Curţii de Apel, aceştia au înjurat şi au aruncat cu ghete în sală, fiind deranjaţi de faptul că sunt filmaţi.

În perioada procesului, autorii asasinatului de la Străşeni s-au ales cu noi termene de detenţie pentru huliganism. La 20 iunie, Curtea de Apel Chişinău l-a condamnat pe Vitalie Vlad, 17 ani, la 2 ani de închisoare, iar pe complicii săi, în vârstă de 15 şi 16 ani, la câte un an.

Amintim că cei patru suspecți în cazul omorului adolescentei de 14 ani din Strășeni și-au aflat pe 26 aprilie, sentința. Judecătoria Strășeni i-a condamnat atunci pe trei dintre aceștia la 6 ani și 8 luni de închisoare.

Menționăm, Cristina Parhomenco a fost dată dispărută pe 25 noiembrie. Trei zile mai târziu corpul minorei de 14 ani a fost găsit de mai mulți voluntari care au mers în căutarea fetei. Expertiza medico-legală a arătat că minora a fost lovită în cap, de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram