Lansează-ți propria idee de afacere timp de 54 de ore, la Startup Weekend Moldova

22089611_1242513422520147_402375271432423602_n

Pe 10, 11 și 12 noiembrie la Tekwill se va desfășura o nouă ediție Startup Weekend Moldova. Acesta este un eveniment de 54 de ore în care dezvoltatorii, designerii și oamenii de afaceri vin împreună pentru a-și dezvolta o idee și a lansa o afacere, într-un singur weekend.

Este o mare oportunitate de a testa ideile de pornire, de a vă întâlni potențiali cofondatori, de a construi comunitatea în Republica Moldova și de a lansa următorul start-up! Totul are loc sub forma unui concurs. Juriul este format din profesioniști, investitori și oameni de afaceri.

Timp de trei zile la rând, participanții își vor crea prototipului de bază. Startup Weekend va culmina cu demo-urile de duminică și prezentări în fața antreprenorilor locali.

Evenimentul va face parte din Chisinau Startup Week – o serie de evenimente antreprenoriale care se desfășoară timp de cinci zile. De asemenea, va face parte din Săptămâna antreprenoriatului global, în competiție cu peste 200 de evenimente similare din întreaga lume. Echipa câștigătoare va merge la Global Startup Battle.

Chisinau Startup Week este organizată de Asociația Națională a Companiilor TIC (ATIC) cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Guvernului Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de excelență TIC Moldova” – Tekwill, în parteneriat cu iHUB Chisinau.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente