Zilele de toamnă pot fi frumoase dacă știi să le asortezi cu evenimente bune. Recomandări #diez pentru 4 octombrie

13062506_1253017881394026_3535949117837282860_n

Termometrele încă nu coboară mai jos de 10 grade celsius, de aceea ai un motiv în plus să ieși la un eveniment care să-ți „încălzească” dispoziția și starea sufletească de toamnă. Iată la ce evenimente poți merge mâine, împreună cu oamenii dragi.

#1 Invitația la vals

Teatrul Geneza Art vine cu o premieră, care va deschide luna octombrie, cu o invitație la vals. „Invitația la Vals” este un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat. O dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult”.
„Invitația la vals” se va începe la ora 19:00 și va fi primul spectacol al Teatrului „Geneza Art” realizat în două acte. Prețul biletelor este de 150 de lei. La fel, le puteți comanda și pe iTicket ori  puteți rezerva la numărul: 0691 32 746. Biletele rezervate la telefon sunt valabile până la ora 18:30 în ziua spectacolului, după ora 18:30 biletele vor fi scoase în vânzare. Detalii găsiți pe pagina evenimentului.

#The Broadway Melody

Mâine, de la 22:00 până la 06:00, vino cu prietenii și petrece cele mai deosebite și unice momente în noaptea de The Broadway Melody -locul unde se cântă și se dansează până soarele răsare. Cele mai tari petreceri si mai nelinistite nopti sunt la muzCafe&Muzzette Karaoke. Rezervea-ți locul preferat la numărul de telefon +373 60633349. Mai multe detalii poți găsi aici.

#Fii stilistul tău propriu

Acest eveniment este creat în exclusivitate pentru elevii care încă nu s-au decis ce meserie vor să o îmbrățișeze sau pentru acei elevi care nu au posibilitatea de a participa la asemenea workshop-uri din cauza taxei de participare. Una din probleme majore ale oricărei doamne sau domnișoare este întrebarea pe care și-o adresează în fiecare zi „cu ce să mă îmbrac și azi”.  Acest eveniment îți oferă posibilitatea de a-ți realiza orice model de fustă pe care ți-l dorești. În cadrul acestui eveniment vei beneficia de sfaturile profesioniștilor atât în proiectare cât și stilizarea propriului produs vestimentar. Toate materialele necesare sunt asigurate de către instituție. La finele evenimentului participanții vor beneficia de un certificat care va fi luat în considerare dacă unul din participanți va veni la admiterea CEIU in următorul an de învățământ.

Locurile de participare sunt limitate. Pentru înscriere contactați la numărul de telefon 069641307 sau 068004763. Vizitează site-ul pentru mai multe detalii

# Seminar gratuit: Cum să câștigi bani pe Bitcoin

Organizatorii vă ofere un seminar gratuit pe un subiect popular „Cum să câștigi bani pe Bitcoin”. Vei afla cum poți obține profit atunci când crește prețul la Bitcoin, dar și când scade.

După ce vei participa la seminar, vei cunoaște:
#Ce este Bitcoin. Cum și de unde îl poți cumpăra;
#Avantajele efectuării tranzacțiilor cu Bitcoin;
#Cum să obții profit atunci când piața cade și criptovalutele devin mai ieftine;
#Instrumente concrete și strategii de obținere a profitului pe Bitcoin.

Așadar, ești așteptat la eveniment la ora: 18:00, pe adresa: str. V.Alecsandri, 82\A (intersecție cu str. Columna), et.3. Mai multe detalii aici.

# ITCoffee #119 [Season 2 Episode 19]

#ITCoffee va avea loc la ora 09:00 în Panna Cotta (str. Bănulescu Bodoni, 22). Ce este #ItCoffee? Înseamnă o cafea de dimineață într-un mediu prietenos unde se discută pe teme IT și nu doar. Participanții analizează știrile recente din domeniul lor de activitate și vorbesc despre trendurile IT care vor apărea în curând. Propuneți teme – le vom discuta. Detalii despre întâlnire le puteți găsi aici.

#KINGSMAN: Cercul de Aur 3D

CinEmil
CinEmil

O zi frumoasă de toamnă este necesar să fie completată și cu un film bun. Urmărește peripeţiile tânărului spion Gary ‘Eggsy’ Unwin în Kingsman: The Golden Circle.

Mai multe detalii găsești aici!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente