/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Moarte învăluită în mister. Liderul PL și fiii lui Mihai Lari cred că acesta a fost omorât

03 octombrie 2017, ora 18:56

Mihai Ghimpu și cei doi fii ai primarului decedat, susțin că ancheta este tărăgănată intenționat și că nu ar fi vorba de un suicid, ci de omor. „Declarația făcută de reprezentanții organelor de drept că e o sinucidere, nu a fost confirmată. Nu înțelegem de ce se tărăgănează. Timp de mai bine de două luni nu s-au clarificat lucrurile. Punem la îndoială că e vorba de sinucidere. Nu cred că experții de la expertiza medico-legală au nevoie de câteva luni de zile ca să răspundă la întrebările anchetatorilor. Toatele semnele de întrebare demonstrează că nu a avut loc o sinucidere, a fost posibil un omor la comandă”, a declarat liberalul.

„Tatăl meu nu a avut nici un motiv să facă acest lucru. Era împlinit din toate punctele de vedere”, susține Ștefan, fiul lui Lari.

„Nu cred această versiune din mai multe motive. Tare nu aș vrea să cred că au trecut două luni și nu avem nici o informație. Nu vreau să cred că cineva încearcă să schimbe mersul anchetei”, a spus Nichita, celălalt fiu.

Unul dintre fii a mai menționat că în raza casei lor a fost observată de mai multe ori o dronă și cred că aceasta era intenționat folosită pentru a verifica toate ieșirile locuinței.

Solicitat de TV8, procurorul Ștefan Șaptefrați a spus că expertiza medico-legală este anexată la dosar și nu pot fi divulgate detalii despre conținutul acesteia. Procurorul a respins acuzațiile că ar fi tărăgănată ancheta, pe acest caz fiind desfășurate, spune el, numeroase ședințe. Primarul de Sângera, Mihai Lari, a fost găsit împușcat în cap, acum două luni, în curtea casei sale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram