Trimite e-mail | Printeaza
Externe
02.10.2017

MAEIE a emis alertă de călătorie pentru cetățenii moldoveni care planifică să călătorească sau deja se află în orașul Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează cetățenii moldoveni care planifică să călătorească sau deja se află în orașul Barcelona, Regatul Spaniei, să evite locurile aglomerate și să fie prudenți, în contextul demonstrațiilor care se desfășoară astăzi și care posibil să continue şi în următoarele zile.

Totodată, MAE IE aduce la cunoștință faptul că la momentul actual printre răniți în cadrul protestelor nu se află cetățeni moldoveni. Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei este în legătură permanentă cu autoritățile spaniole și continuă să monitorizeze evoluțiile.

Cetățenii Republicii Moldova în caz de necesitate de asistență se pot adresa la numărul de urgență al Ambasadei +34 664 598 545 sau la numerele Centrului de Apel al MAEIE: 0 800 909 90 de pe teritoriul Republicii Moldova, și +373 22 78 87 22, dacă apelul este efectuat din străinătate.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus