/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Dosarul lui Dorin Chirtoacă, de la ZERO! Edilul suspendat va fi judecat de un alt magistrat

missing
02 octombrie 2017, ora 18:00

„Judecătorul, în principiu, ne-a comunicat astăzi că cauza urmează să fie repartizată unui alt judecător din motiv că dna Silvia Gîrbu este promovată la Curtea de Apel,” a declarat avocata edilului Tatiana Iovu.

La ședința de astăzi urma să se decidă dacă primarul suspendat mai rămâne în arest la domiciliu sau nu. Cererea depusă de avocați privind revocarea măsurii preventive va fi examinată la următoarea ședință, care va fi stabilită de noul magistrat.

Săptămâna trecută magistrată Silvia Gîrbu a amânat ședința. Dorin Chirtoacă a fost reținut în luna mai, fiind acuzat de luare de mită și trafic de influență în dosarul parcărilor cu plata.

Recent, edilul suspendat s-a mai ales cu un dosar, fiind bănuit că ar fi prejudiciat bugetul municipal cu peste 66 de milioane de lei. În ambele dosare liberalul Dorin Chirtoacă se declară nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram