Recomandări #diez. Evenimente pentru 3 octombrie, o zi arămie de toamnă

tumblr_ndo7jt8JDf1qbwmiyo1_1280
Foto: vancouverfc.info

Toamna își intră în drepturi. Temperaturile scăzute și soarele care zâmbește zgârcit de după nori au devenit deja o obișnuință. Cu toate acestea, echipa #diez îți sugerează să nu pierzi nici o zi colorată în arămiu din acest an și ți-a pregătit o listă de evenimente drăguțe.

# Întâlnire cu Eugen DogaFotografia postată de Biblioteca Transilvania.

Marți la ora 11.00, la Biblioteca „Transilvania”, veți avea parte de o surpriză frumoasă în această toamnă. Maestrul Eugen Doga vine să susțină un adevărat regal muzical, unde vor fi prezenți elevi, profesori de la școala primară nr. 83 „Gr. Vieru”. Sunteți așteptați la o întâlnire extraordinară cu maestrul Eugen Doga, un compozitor şi muzician, recunoscut la nivel mondial. Detalii despre eveniment găsiți pe facebook.

# CiNEMA ÎN AER LiBER: Water RisingFotografia postată de Apartamentul Deschis / Flat Space.

Water Rising este un film documentar, despre familie, comunitate, speranță și schimbarea în Bolivia în timpul unei ere de privatizare a apei. Filmat în întregime în Bolivia, filmul împarte portretele intime ale oamenilor care trăiesc într-un oraș stâncos care, în ciuda abundenței apelor dulci, se luptă pentru dreptul de a avea acces liber la apă curată, sigură și accesibilă. Evenimentul va avea loc în apartamentul deschis, începând cu ora 20:00, intrarea este liberă. Informații adiționale găsiți pe facebook.

# Creative WritingFotografia postată de Centrul National de Excelenta Profesionala pentru Bibliotecari.

Dacă ești pasionat de poezii și vrei să-ți perfecționezi abilitățile de Poet, vino la Centrul Național de Excelență Profesională pentru Bibliotecari din cadrul Bibliotecii Municipale „B.P.Hasdeu”. Marți ora 12.00, invitatul special Claudiu Komartin. Vizitează și pagina de facebook a evenimentului.

# Invitația la vals

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

Teatrul Geneza Art vine cu o premieră, care va deschide luna octombrie, cu o invitație la vals. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș. Spectacolul va începe la ora 19:00, detalii găsițe pe pagina de facebook.

# Moldova Business Week 2017

Fotografia postată de Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO).

Ministerul Economiei și Infrastructurii împreună cu Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO), organizează, în perioada 3-6 octombrie 2017, unul din cele mai importante evenimente de afaceri ale anului – „Moldova Business Week 2017”, ediţia a IV-a. Detalii găsiți pe pagina de facebook.

# Crizantema de Argint, ediția a XXI-a

Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Romanței „Crizantema de argint”, ediția a XXI-a. 3 octombrie 2017, Sala mare, ora 18:00, intrare liberă. Veți putea audia „Romanţe cu parfum de crizantemă…”. Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente