Maria Ciobanu acuză televiziunea publică Moldova1 de cenzură: ,,Veți lua un premiu de la Plahotniuc?”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputata liberal democrată Maria Ciobanu acuză televiziunea publică Moldova1 de cenzură.

Potrivit aceteia, deși s-a afla în mijlocul sălii, în cadrul unui eveniment de lansare a unei cărți, într-un reportaj de la Moldova1 imaginea ei ,,nu a întrat în cameră”.

,,Eu nu sunt deputata care să se rupă, pentru a ajunge la așa-zisa televiziune publică. Nu aș merge chiar dacă aș fi invitată. Știți de ce? A fost o perioadă destul de lungă, când în fiecare sâmbătă și duminică veneam de la Nisporeni la Chișinău, pentru a mă alătura cetățenilor care protestau în Dealul Schinoasei împotriva cenzurei de la M1. Azi eu sunt acolo persoana care trebuie exclusă din orice imagine… Am văzut adineauri un reportaj de la lansarea cărții actriței Ninela Caranfil. Și cameramanii, și autoarea reportajului, au făcut dovada unui sluj desăvârșit. Nici într-o imagine nu apar, deși stăteam așezată pe un scaun în mijlocul sălii”, spune Maria Ciobanu.

,,Toți vorbitorii au încăput în reportajul Silviei Hodorogea, dar eu eram, probabil, prea voluminoasă pentru camera Lidiei Popadneac”, se mai arată în mesajul deputatei.

În context, aceasta spune că ,,la Moldova1 cenzura este la ea acasă”. ,,Veți lua un premiu de la Plahotniuc?”, întreabă Ciobanu conducerea televiziunii publice.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...