(FOTO) Gestul frumos făcut de Prinţul Harry în tribuna suporterilor români de la Jocurile Invictus

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Prinţul Harry a fost surprins făcând un gest frumos în timp ce se afla în tribuna suporterilor echipei României la Jocurile Paralimpice Invictus de la Toronto, competiţie pe care a iniţiat-o în 2014. De altfel, reprezentantul Casei Regale a Marii Britanii a stat de vorbă şi s-a fotografiat cu militarii tricolori, care s-au declarat impresionaţi de întâlnire.

În a doua zi a competiţiei Invictus, Prinţul Harry (33 de ani) a urmărit evoluţia sportivilor paralimpici din tribuna suporterilor români.

La un moment dat, Prinţul Harry este surprins în timp ce aşază cu tact o eşarfă în culorile tricolorului pe umerii unui bărbat care stă în faţa lui. De prisos să spunem că gestul prinţului a fost primit cu aplauze şi a fost lăudat pe reţelele sociale.

De altfel, Prinţul Harry a vizitat echipa României în timpul antrenamentelor. Britanicul a stat de vorbă şi s-a fotografiat cu militarii tricolori răniţi în teatrele de operaţiuni din Afganistan şi Irak, impresionându-i încă o dată pe aceştia când le-a spus că este la curent cu acţiunile lor de sprijin din ultimii trei ani.

Jocurile Invictus au fost înfiinţate chiar de Prinţul Harry al Marii Britanii, în 2014, după o experienţă de 10 ani în armata britanică şi două misiuni în Afganistan. La ediţia din 2017, ţara noastră participă în premieră şi este reprezentată de 15 eroi, care au reuşit deja performanţa de a câştiga trei medalii: aur la tir, obţinută de Ionuţ Butoi (care a câştigat şi medlia de argint la proba individuală), Dorin Petruţ şi Nicuşor Pegulescu, argint la canotaj (simulator), obţinută de Ciprian Iriciuc, şi bronz la 1.500 de metri, obţinută de Laurenţiu Şerban.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...