Recomandări #diez. Unde îți poți petrece timpul în prima zi de octombrie

Favim.com-autumn-forest-girl-hair-vintage-258208
Foto: favim.com

Prima lună de toamnă a trecut și a venit octombrie, o perioadă puțin mai răcoroasă, colorată în galben, roșu și arămiu. Echipa #diez îți recomandă o serie de evenimente, unde îți poți petrece frumos ultima zi din săptămâna și prima zi din octombrie.

# Poezie în Doi 2017 (#MeetWithAPoem)Fotografia postată de Julius Meinl.

În orice relație, există lucruri rămase nespuse. Astăzi, cuvinte precum „Te apreciez”, „Te iubesc”, „Îmi pare rău”, „Mi-e dor de tine”, „Îți mulțumesc”, „Mai ramâi”… sunt rostite prea puțin. De multe ori cuvintele nu vin ușor și la momentul potrivit. Poezia, poate ajuta pe oricine să spună, într-o manieră elegantă și plăcută, acele lucruri ce au fost spuse prea puțin sau considerate a fi prea mărunte pentru a fi rostite. Vezi informații adiționale pe pagina de facebook.

# Eugen DOGA – 80 I Concert aniversarFotografia postată de iTicket.

Ești invitat la un mega concert aniversar, dedicat marelui compozitor Eugen Doga, ce va avea loc duminică, 1 octombrie 2017 la Teatrul Verde, Chisinau, începand cu ora 17:00. Compozitorul este autorul celebrului vals „Gingaşa şi tandra mea fiară”, desemnat de către UNESCO drept cea de-a patra capodoperă muzicală a secolului trecut. Informații adiționale găsiți pe facebook.

# Chișinău International Marathon 2017

Fotografia postată de Sporter.md.

Cel de-al 3-lea Maraton Internațional Chișinău va avea loc la data de 1 octombrie 2017, pe străzile principale ale capitalei Moldovei. În 2016 Maratonul Internațional Chișinău a adunat peste 15 000 de persoane din 50 de țări ale lumii, dintre care 2300 au concurat la probele de 10, 21 și 42 km. Vezi mai multe informații pe facebook.

# Gala Festivalului Marul de Aur 2017Fotografia postată de Marul de Aur.

Sunteți invitați cu mare drag la Gala Festivalului Mărul de Aur 2017 care este la a VII-a ediție, concertul se va desfășura pe 1 octombrie, ora 16:00 la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Urmăriți detalii pe pagina de facebook.

# Lansare de carte

Fotografia postată de Biblioteca Liviu Rebreanu.

Duminică, 1 octombrie 2017, la Biblioteca ”Liviu Rebreanu” (Cartierul Poșta Veche, str. Socoleni nr.9), va avea loc lansarea cărților care au văzut lumina tiparului la Editura Gens-Latina, Alba-Iulia, România. Vedeți detalii pe facebook.

# O istorie foarte simplă

Fotografia postată de Teatrul Naţional Eugene Ionesco.

Piesa ,,O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiica a unui cuplu înstărit, el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic. Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Informații adiționale urmăriți pe facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente