Victorie nervoasă pentru Simona Halep la Beijing, într-un meci cu 6-3, 3-6, 6-2

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Simona Halep (2 WTA) a debutat, la Beijing, după ce a părăsit precedentul turneu chinez, cel de la Wuhan, după chiar primul meci disputat.

Simona Halep şi-a început parcursul la China Open, în speranţă că îşi va regăsi ritmul de joc, după ce a fost eliminată după primul meci la ultimele două turnee la care a participat, US Open şi Wuhan.

Contra lui Alison Riske (51 WTA), românca a reuşit să câştige primul set, după o revenire spectaculoasă. Constănţeanca a fost condusă cu 3-1, dar apoi a luat cinci game-uri la rând pentru a trece în avantaj: 6-3.

Setul doi a început la fel de prost ca primul pentru Simona, iar după ce Riske a făcut break pentru 2-0, Halep a cedat nervos şi a dat cu racheta de pământ. Ulterior, americanca s-a dus la 3-0 şi 4-1 şi, chiar dacă Simona a cerut şi intervenţia lui Andrei Pavel, situaţia nu s-a mai redresat.

Setul a fost câştigat de Riske cu 6-3, moment în care Simona a izbucnit din nou, după un retur în fileu: „Mă, stai mă, în teren, proasta naibii! Stai în teren şi joacă”.

Decisivul a fost dominat la început de Halep. Aceasta s-a distanţat la 3-0, după care Riske a avut o tentativă de a reveni, reuşind să se apropie la 3-2. Simona a izbutit, totuşi, să-şi tranşeze victoria cu 6-2.

Pentru Halep urmează un meci în turul II cu învingătoarea duelului Rybarikova (28 WTA) – Bouchard (85 WTA).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...