(foto, video) Basarabeanca Diana Toma a câștigat titlul Miss Europe în cadrul concursului Miss Tourism Universe

mis

Basarabeanca Diana Toma, care a reprezentat România la competiția Miss Tourism Universe 2017 din Liban, a reușit să impresioneze juriul cu frumusețea sa și să câștige titlul Miss Europe.

Diana este din Chișinău are 23 de ani și a absolvit Facultatea de Business și Administrare din cadrul Academiei de Studii Econimice. Tânăra vorbește fluent engleza și rusa, iar printre principalele ei pasiuni se numără: modelingul, designul vestimentar, lectura, sportul, dar îi place să și călătorească.

„Voi reprezenta România cu onoare şi demnitate în Beirut, promovând turismul, cultura şi traditiiile ţării noastre în faţa a miliarde de telespectatori şi spectatori din întreaga lume, promiţând tuturor românilor să fac tot ce îmi stă în putere pentru a câştiga un loc cât mai important pe podium”, a menționat tânăra înainte de a pleca la concurs.

Datorită furmuseței, perseverenței și sprijinul oferit de către familie și prieteni, visul tinerei a devenit realitate, ea a devenit Miss Europe la prestigiosul concurs de frumusețe Miss Tourism Universe 2017. „Sunt foarte fericită, mulțumită și mă bucur că am putut să ajung aici și am obținut acest titlu”, spune Diana.22089944_1967535870186174_5980664262103351609_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente