Grigore Policinschi se declară nevinovat și anunță că va colabora cu CNA

Președintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, se declară nevinovat de acuzațiile care îi sunt aduse Procuratura Anticorupție și crede că ancheta va demonstra acest lucru. Reacția sa a fost publicată pe Facebook după eliberarea din arest.

”Nu cred că suntem ideali, dar acuzațiile de fraude și prejudicii aduse mie nu pot fi acceptate, fiindcă sunt nejustificate”, a scris Policinschi.

”Vreau să cred că totul se va clarifica cu bine, fiindcă noi avem și le vom prezenta colegilor din cadrul CNA toate documentele și argumentele ce confirmă utilizarea conformă a surselor bugetului raional și, respectiv, nevinovăția mea”, se arată convins președintele raionului Dubăsari.

Grigore Policinschi a mulțumit ofițerilor CNA pentru corectitudine si comportament demn. Amintim că președintele raionului Dubăsari a fost reținut pentru depășirea atribuțiilor de serviciu, cauzat cu prejudiciu considerabil pentru bugetul de stat. El a fost eliberat din arest, dar are interdicția de a părăsi țara.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.