/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Preşedintele raionului Dubăsari, bănuit pentru fapte de corupţie se declară nevinovat

30 septembrie 2017, ora 11:40

„Nu cred că suntem ideali, dar acuzațiile de fraude și prejudicii aduse mie nu pot fi acceptate fiindcă sunt nejustificate, și se bazează pe presupuneri și abordare greșită a domeniului de competențe și responsabilități ale Autorităților Publice Locale, necunoașterea practicilor legale internaționale din domeniul administrării în condițiile când bugetele locale se administrează pe principiile de autonomie locală! Accept propuneri și cooperarea cu colegii din structurile statale pentru îmbunătățirea procesului managerial, de evidența sau documentare corespunzatoare, dar nu voi accepta implicarea directă a acestora, dictatul lor, insinuările neargumentate ce sunt aduse împotriva angajaților sau a mea personal privind ce și cum trebuie de facut în teritoriu, cu încălcarea totală a principiului recomandabil a deciziilor APC pentru APL, sau de control administrativ”, a scris Polcinschi.

Preşedintelui raionului Dubăsari a menționat că vrea să creadă că totul se va clarifica, pentru că urmează să le prezinte celor de la CNA toate argumentele și documentele care confirmă utilizarea corectă a surselor bugetului raional și respectiv nevinovăția sa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram