/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Sediului PL din orașul Fălești a fost incendiat. Au fost mistuite încăperile și distruse toate actele

30 septembrie 2017, ora 08:20

Potrivit liberalilor, flăcările puse intenționat au mistuit toate încăperile, distrugând actele, mobilierul și aparatele tehnice (calculator, imprimantă etc.), inclusiv simboluri de stat, drapelul Republicii Moldova și al Uniunii Europene.

Inspectoratul de poliție Fălești, afirmă că geamul clădirii a fost spart, iar în interior, făptașii au adunat toate obiectele în mijlocul birourilor și le-au incendiat.

Partidul Liberal condamnă acţiunile de vandalizare a sediului său şi de distrugere a simbolurilor Republicii Moldova și UE exprimând încrederea că organele abilitate vor investiga cu maximă responsabilitate acest caz, iar persoanele vinovate (organizatorii și executorii), vor fi deferite justiţiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram