/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO. VIDEO/ A vrut să „îmbete” vecinii ucraineni. Un moldovean, reținut în zona de frontieră cu 23 de butelii cu alcool

missing
30 septembrie 2017, ora 08:35

În data de 28 septembrie curent, pe traseul ce leagă localitățile Naslavcea și Ocnița, echipajul Poliției de Frontieră a oprit în trafic un mijloc de transport, DODGE Ram Van, pe care exista informația de implicare în schema de circulație ilegală a alcoolului. După verificarea documentelor și identificarea șoferului, un moldovean de 35 de ani, locuitor al sat. Clocușna, r-nul Ocnița, s-a purces la cercetarea mașinii. Urmare, în salonul autoturismului s-a stabilit prezența a 23 de butelii din masă plastică, cu volum de 25 litri fiecare, toate pline cu lichid straveziu și cu miros specific de alcool. Pentru întregul lot de băutura nu s-au prezentat acte de proveniență, mai mult, conducătorul auto nu a putut clar explica apartinența acesteia.

Astfel, polițiștii de frontieră continuă să documenteze cazul sub toate aspectele legale, cu elucidarea circumstanțelor și depistarea altor persoane care ar fi implicate în traficul ilegal de alcool. Cele 23 de butelii cu alcool au fost reținute la sediul SPF Ocnița.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram