În sfârșit e weekend, profită din plin! Vezi aici recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 30 septembrie

15355842_1342782765753445_4217931904659869916_n

Iată că a mai trecut încă o săptămână dificilă, e timpul să te relaxezi! Noi am pregătit pentru tine câteva recomandări de evenimente interesante pentru un început de weekend cât mai reușit!

#IarmarEco – ediția V

facebook.com/iarmareco

Pe 30 septembrie – 1 octombrie va avea loc a V-a ediție IarmarEco – un iarmaroc socio-cultural cu totul și cu totul special.

Timp de două zile aici se întâlnesc principalii promotori ai unui mod de viață activ și sănătos din Moldova – care vor împărtăși cu toți cunoștințele lor – fie în cadrul atelierelor, fie de la tejghea, în cadrul discuțiilor personale.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Lansarea Aleii Colorate

facebook.com/parculmeu

Aleea Colorată din parcul Valea Trandafirilor este un cadou special, oferit cu toată dragostea locuitorilor orașului Chișinău de către inițiatorii proiectului Parcul Meu, compania Ongan Tekstil. Aprinderea oficială a luminilor multicolore va avea loc pe data de 30 septembrie curent.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Movie: Leviathan

facebook.com/art.labyrinth

Filmul îşi desfăşoară evenimentele pe o peninsulă din apropierea Mării Barents. Povestea este centrată asupra unui familist pe nume Kolya (Alexei Serebriakov) şi a evenimentelor care se petrec în viaţa lui. Firul narativ al filmului vrea să scoată la suprafaţă aspectele reci şi întunecate ale condiţiei umane şi fisurile moderne care se găsesc în contractele sociale, mai ales cele aflate în abuzurile legii moderne. Filmul vrea să demaşte adevărul ce se află în spatele aspectelor morale şi prieteniei false, iubirea oarbă şi încrederea oferită celor care n-o merită.

Mai multe detalii găsești AICI!

#The perfect taste of Moldova

facebook.com/bluwinehouse

Pe data de 30 septembrie ai ocazia sa savurezi gama vinurilor Gitana.Te provacam sa degusti si sa intelegi seria noua de vinuri Gitana Autograf sub Indrumarea sommelierul Inna Shanghina. Numarul locurilor este de limitat!

Mai multe detalii găsești AICI!

#International Airport Chișinău, Air Show 2017

facebook.com/BileteCapitan

30 SEPTEMBRIE, AVIA INVEST Aeroportul Internațional Chișinău Vă invită la un Show Aviatic inedit cu participarea renumitelor echipe de pilotaj, demonstrații și acrobații aeriene spectaculoase și o expoziție a tehnicii aeronautice.

În premieră pentru Republica Moldova – trucuri excepționale de la incomparabilii acrobați Dunking Devils. Concert incendiar cu Zdob și Zdub, Dara și Sunstroke Project.

Aeroportul Internațional Chișinău, începând cu orele 10.00 până la orele 18.00, intrare liberă – Aeroportul Vechi!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Cupa Anuala de Fotbal Hospice Angelus 2017

facebook.com/HospiceAngelusMoldova

Iată că a venit timpul și pentru cea de-a 7-a ediție a Cupei Anuale la Fotbal Hospice Angelus!

Formează o echipă din 6 persoane (plus încă cel mult 4 persoane de rezervă), înregistreaz-o și ia parte la cel mai mare turneu de mini-fotbal pentru amatori, cu un scop nobil!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Golden CANOE | Juravschi-Reneiski

facebook.com/OlympicMoldova

Cupa “Golden Canoe: Juravschi-Reneiski” va fi organizată al treilea an consecutiv de către Fundația Campionilor Olimpici sub egida Federației de caiac-canoe a Republicii Moldova pe data de 30 septembrie 2017.

Competițiile sunt organizate pe distanțele de 200m și 500m (K-1, K-2, C-1, C-2) și sunt deschise pentru următoarele grupe de vârstă :

• Seniori și tineret (pînă la 23 ani)
• Juniori (pînă la 18 ani)
• Masters

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ceramics Art: Workshop

facebook.com/augustmoldova

Arcadi Ceramics vă invită la un workshop de sculptare și modelare a lutului.

Participând, veți învăța să modelați lutul nu doar cu mâinile, ci și cu sufletul. Veți simți cum e să fii ceramist și cum e să creezi pas cu pas propria lucrare, ba chiar 2 lucrări: un bol și o vază, combinând această activitate relaxantă cu savurarea unui vin bun.

După workshop, toate lucrările vor fi coapte și acoperite cu glazură de către ceramist, iar apoi se vor întoarce la fiecare dintre voi ca să le puteți utiliza cu mândrie zi de zi.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente